(Android) Fishing Clash goljufa več primogemov
Feb 8, 2022 9:07:34 GMT -5
Post by placasreattiacess on Feb 8, 2022 9:07:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fishing Clash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fishing Clash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa več primogemov ▞▞▞
▞▞▞ Fishing Clash 2022 version ▞▞▞
Ne teče vedno gladko, vendar je igranje dobra. Ampak igra mi je všeč.
Fishing Clash. 1.0.173. 50.000.000++. Show more. Recent updated Apps(905). Game Booster Fire GFX- Lag Fix · Parental Control App & Location Tracker -
Avto
To prekleto igro sem moral odstraniti in znova namestiti 5-krat v zadnjih 2 dneh. Sem že čez. Izgubim vire in izgubim dvoboj, ker se igra znova zažene. Verjetno ne bom znova namestil.
Je odlična igra in dobro izdelana, razen pomanjkanja vadnice. Igra s toliko podrobnostmi in elementi potrebuje navodila. Ni se težko navaditi in grafika je odlična. Pohvale razvijalcem!
kul
Na splošno ni tako slabo. Včasih se zdi, da se splača zmagati, a igra mi gre dobro in sem padel pod 60 $. Pri povezovanju bi bilo treba nekaj izboljšati. Služba za stranke mi je odlično pomagala, ko je moj račun izginil iz tablice. Restavrirali so me v manj kot 72 urah in eden od teh dni je bil božič. Širok razpon in raznolikost rib skupaj z majhnimi informacijami o njih so osupljivi. Potrebne izboljšave na zgornjih področjih vam bodo prinesle 5 zvezdic.
Veliko napak, vendar mi je všeč igra, bi bila 5 zvezdic, če ne bi imel toliko težav z nalaganjem
Dobra in sproščujoča igra..
ZDAJ SEM STAR 80 LET IN zelo mi je všeč ta ribiška igra Kdg!!
PC, ANDROID, IOS. Več virov za te igre. MLB 9 Innings 20 Fishing Hook TENNIS CLASH 3D Big Win Basketball Soccer Manager 2020: Juego de gestion futbolistica
👍👍
Ta igra je zabavna le za trenutek. Pot do omejenega. VELIKO PLAČALO ZA IGRAO. Aplikacijo boste izbrisali!
To igro sem igral 6 mesecev in zdaj se ne naloži.
Moja splošna ocena 3 zvezdice temelji izključno na dejstvu, da ne morete izklopiti obvestil o tej igri. (In veliko jih je) Nezmožnost zagotavljanja te preproste možnosti programiranja je nesprejemljiva. Nobena igra ni vredna odpovedi mojih pravic do tega, kar počne moj telefon (in uporablja baterijo). Veselim se časa, ko bo ta možnost obvezna. Predlagam, da izdelovalci te igre prehitijo krivuljo. Drugače je pa res zabavna igra. Škoda, da ta možnost manjka.
Spet ima igra stalne napake in težave pri prijavi, vsakič enak odziv. Ta igra je postala slaba šala, nenehne težave in naraščajoče cene za patetične posle. Osebno mislim, da je bil čas, da se je google play vključil v to pokvarjeno igro, saj deset kvadratov večkrat ne naredi ničesar.
Dobra igra, vendar malo napak
Zdaj sem se spomnil, zakaj sem to igro prej izbrisal. Resnično vzame zabavo pri ribolovu. Postavi vas pred izzive teze in prvenstvo, saj veste, kako je računalniško podprto, da ne boste zmagali. Šala.
Če ne želite porabiti denarja, se tej igri izogibajte. Najbolj pohlepna igra, kar sem jih videl v Googlu Play. Brez porabe vsaj 200Eur na mesec pozabil na rezultate. Igra skrbi samo za igralce najvišje ravni. Začetniki lahko igrajo proti strokovnjakom, saj razvijalci to dovoljujejo. Namesto ravni igralcev kot merilo za dvoboje uporabljajo trofeje. To je mogoče zlahka vdreti. Igralci najvišje ravni namerno znižajo svoje trofeje in igrajo proti tedenskim igralcem, torej začetnikom. Izogibajte se igri!
Aplikacijo sem pomotoma odstranil in ko jo znova namestim, se vrnem za začetek.
Fishing Clash – 終極釣魚遊戲 模擬 tek
Na splošno res dobra igra. Grafika je bila tako-tako, a preostanek igre je super. Obstajata dva načina zabavne igre, eden je, ko lovite ribe in poskušate dokončati dosežke, drugi pa je hitra spletna sestava, ki poskuša videti, kdo lahko zbere največ točk. Kontrolnike je enostavno dobiti in je ena izmed mojih najljubših stvari pri tej kul ribiški igri. Na splošno bi to igro v celoti predlagal vsem, ki imajo radi igranje iger in nadzor nad grafiko.
MENJAJTE DUEL!!!! Neujemanje je noro. Prosimo, nastavite boljši sistem ujemanja. Resnično uživam v igranju igre. Vseeno mi je, ali zmagujem na dogodkih ali dobivam najboljše nagrade za vse. A vsaj omogočiti tekmovanje. Uživam v odklepanju novih rib in ribištva. Vseeno mi je, če dobim samo nekaj škatel na dogodku. Toda vsaj dajte priložnost za enakomeren dvoboj, da boste morda vedno znova dobili boljšo nagrado! Ali pa vam ni mar za večino vaših strank, ki porabijo nizko
Odlicna
Fishing Clash: Rybaření 3D Simulátory farn
Nenehno me vrže iz igre popravi, da je n it b fanfreakingtastic
Več: the clash - combat rock plošča VG ovitek G+ 10 eur john lennon - shaved fish VG+ VG+ 10 eur- PRODANO fleetwood mac - live 2lp VG VG 15 eur
lmao
Join millions of anglers worldwide and start catching fish species in Fishing Clash - a thrilling fishing simulator game!
Resnično sem užival v igri do zadnjega tedna. Zdaj, če sploh želim tekmovati, bom moral kupiti določene vabe. Samo še eno plačilo za zmago v igri 😒
Heroes Inc. Arcade eira
Fishing Clash Simulation qfw
Posodobitve ni mogoče prenesti. Igre ni mogoče igrati
Zanimiva igra, ki jo še vedno poskuša ugotoviti. Preveč goljufov, ki se izognejo zmagi. To je igra, ki postane prava denarna jama, ko igrate proti številnim od teh goljufov.
Briljantna igra bi ji dala 5 zvezdic, če bi prenehala zmrzovati in se ne nalagati ter rekla brez WiFi, ko vse ostalo na mojem telefonu deluje v redu, kot pravim, da je sijajna grafika igre res dobra, ko deluje
Dobra igra in dobra grafika
Since 2011, it has released more than 200 games, including Let's Fish, Fishing Clash ., Wild Hunt and Hunting Clash. Wikipedia.